Minyak Kelapa semulajadi yang dicampur dengan ekstrak minyak peppermint dan spearmint…itu sahaja!Tiada bahan pengawet atau tiruan tambahan digunakan.

Jadi, gunakan ia tanpa ragu-ragu, tanpa risaukan kesan sampingan. Ia juga sesuai untuk anda yang mempunyai gigi sensitif

Oil Pulling adalah perubatan lama yang melibatkan proses berkumur dengan minyak kelapa selama 5-15 minit. Ia akan mengeluarkan serta melarutkan bakteria jahat dan plak, penyebab utama kaviti, bau mulut, penyahwarnaan gigi serta penyakit gusi. Ia juga dipercayai secara fizikalnya mengeluarkan toksin daripada mulut, menguatkan sistem imunisasi badan dan kesihatan.

Celupkan berus gigi yang dibasahkan ke dalam bekas dan berus gigi anda sepertimana anda memberus gigi selama beberapa minit. Cuba jangan buka mulut anda semasa memberus dan ludah keluar dengan berhati-hati untuk mengelakkan percikan di sekitar kawasan sinki anda. Bilas dengan bersungguh dan nikmatilah senyuman yang lebih berseri!

Yang terbaik adalah perkara pertama yang patut anda lakukan setiap pagi adalah berkumur dengan Cacon Organic Mouthwash. Tuangkan Cacon satu penutup (10ml), dan kumurkan selama 15-20 minit. Sekiranya anda masih baru dengan oil pulling, anda boleh mulakan selama 5 minit dahulu, dan secara beransur-ansur bolehlah anda kumurkan selama 15 minit. Pastikan anda ludah keluar cecair yang telah dikumur ke dalam tong sampah untuk mengelakkan sinki atau tandas anda tersumbat.

Sekiranya ini adalah kali pertama anda melakukannya, kami sarankan anda lakukannya 14 hari berturut-turut untuk mendapatkan hasil terbaik.

Selepas peringkat nyahtoksin ini, anda boleh lakukannya bila-bila masa yang anda rasa anda perlu menyahtoksin mulut anda. Sesetengah pengguna menikmati hasil yang memuaskan apabila mereka menggunakannya selama 14 hari setiap bulan.

Ianya hebat. Kami pasti anda tak kisah untuk membiarkannya berada didalam mulut anda.

Kami telah menguji beberapa jenis minyak dan pelbagai nisbah di antara minyak : ekstrak spearmint,  untuk mendapat bancuhan terbaik. Ini adalah untuk memastikan ia tidak akan menghilangkan rasa minyak kelapa serta perisa pudina yang mencukupi untuk meninggalkan kesan segar di dalam mulut anda selepas berkumur.

Sudah tentu! Ianya adalah 100% semulajadi malah boleh membantu anda menjaga kesihatan gusi sepanjang perubahan hormon yang anda alami . Oh terlupa, tahniah atas kandungan anda 🙂

Sudah tentu tidak! Kandungan utama Cacon™ Teeth Whitener adalah Activated Carbon yang dihasilkan dalam persekitaran terkawal dan bersih. 

Activated carbon bertindak dengan cara menarik keluar plak atau tartar, bukanlah dengan menggosoknya seperti kita menggunakan kertas pasir, seperti yang dibayangkan oleh anda.

Liang-liang poros yang terdapat pada activated carbon akan mengikat bahagian-bahagian kasar pada gigi, kebiasaannya permukaan kotoran dan plak, membuatkan ia akan lebih mudah untuk menyingkirkan bahan-bahan penyebab gigi menjadi kuning.

Untuk keterangan lanjut, anda boleh membacanya di sini.

Anda boleh membelinya di e-commerce store kami, klik sahaja https://cacon.avana.asia 

Ianya platform online shopping  kerana ia mempunyai tahap keselamatan internet yang tertinggi untuk transaksi e-commerce. 
Jadi, anda pasti dapat membeli produk kami dengan selamat tanpa perlu risaukan tentang urusan transaksi online anda lagi !

Sila klik link di bawah untuk meneruskan pembelian anda.

Untuk hapuskan mulut berbau, beli CACON™ Organic Mouthwash

E-commerce Store

Untuk gigi putih berseri, beli CACON™ Organic Teeth Whitener

 

Close Menu
faq-cacon

Flash Sale! OFF 50% + FREE Shipping. Today ONLY Dismiss

×
×

Cart