Cara Semulajadi dan Organik untuk Membersihkan dan Menyahtoksin Gigi.

Pemutih gigi dan penyahtoksin Cacon™ Adsorptive Carbon diperbuat dari Karbon Teraktif (activated carbon) yang berfungsi melawan kaviti, mencegah gigi reput, dan memutihkan gigi. Disebabkan ianya bukan bahan yang kesat/melelas, ian tidak akan menyebabkan pertumbuhan semula bakteria dengan cepat, seperti yang dilakukan oleh produk penjagaan gigi yang lain. Cacon™ Adsorptive Carbon datang dalam bentuk serbuk yang mengandungi arang teraktif dari tempurung kelapa.

“Produk pemutihan gigi ini menggunakan kebaikan penyerapan toksin di dalam arang yang membersihkan dan memutihkan gigi tanpa merosakkannya sebagaimana berus atau bahan kimia.”

Arang teraktif menjadi ramuan popular di dalam dunia pemakanan organik kerana ianya adalah produk yang sangat poros yang menyerap toksin dan bendasing. Produk pemutihan gigi ini menggunakan kebaikan penyerapan toksin di dalam arang yang membersihkan dan memutihkan gigi tanpa merosakkannya sebagaimana berus atau bahan kimia.

Dengan menyediakan alternatif semulajadi untuk kesihatan oral yang boleh digunakan bersama produk lain, Cacon™ memenuhi keperluan pelanggan yang mementingkan produk yang semulajadi. Ianya disarankan agar Cacon™ Adsorptive Carbon digunakan sebagai sebahagian dari rejimen penjagaan mulut anda.

Kebaikan

MEMBERSIHKAN DAN MEMUTIHKAN GIGI tanpa sebarang bahan kimia tambahan. Sesuai untuk mulut yang sensitif

FORMULA PREMIUM: Diperbuat dari 100% Bahan semulajadi dan organic untuk menyahtoksin mulut dan gigi anda. Ia akan memberi anda gigi yang putih dan bersih.

ARANG KELAPA TERAKTIF: Mengandungi serbuk anti-bakteria dan anti-kulat yang sangat efektif meningkatkan kesihatan gusi dan gigi sensitive. Ia juga boleh menyingkirkan sisa makanan dan minuman yang mengotorkan gigi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *