Pertama di Pasaran

Memperkenalkan Cacon® ,  produk terawal di pasaran yang mampu memutihkan gigi serta menghilangkan masalah mulut berbau yang  di alami oleh ramai orang di Malaysia.

Tiada Lagi Karang Gigi, Hanya Gigi Putih Berseri

Diperbuat dari 100% bahan semulajadi yang selamat untuk digunakan bagi memutihkan gigi, menghilangkan karang gigi, mencegah mulut berbau, menyahtoksin mulut serta mencegah gusi berdarah

100% Semulajadi, Tiada Kesan Sampingan

Anda tak perlu risaukan kesan sampingan kerana tiada sebarang bahan kimia tambahan digunakan dalamnya.

Diri anda pasti akan lebih yakin dan berani untuk berada dekat dengan sesiapa sahaja selepas menggunakan Cacon Teeth Whitener & Mouth Detox.

Tiada lagi masalah gigi kuning dan mulut berbau, kerana Cacon sentiasa membantu anda mengatasinya!

HILANGKAN NAFAS BERBAU 

Cacon® Organic Mouth Detox di reka khusus untuk anda yang ingin

1) Menghilangkan Nafas Berbau

2) Mendapat Gusi Yang Sihat

Untuk keterangan lanjut, anda boleh klik disini.

Dan sekiranya anda berminat untuk membelinya , klik sahaja di butang bawah

GIGI PUTIH BERSERI 

Jika anda mementingkan penampilan yang menarik dengan gigi putih berseri, gunakan Cacon® Teeth Whitener – Adsorptive Carbon yang mampu membersihkan gigi anda secara semulajadi.

Ia juga mampu menanggalkan karang gigi anda sekiranya menggunakan secara berterusan selama 7 hari berturut-turut.

Anda pasti akan  berasa lebih yakin untuk berkomunikasi dengan orang sekeliling!

APA ITU CACON?

TESTIMONI VIDEO PENGGUNA

TESTIMONI PENGGUNA

"Suami sy 1st time pakai yg serbuk semalam & pagi ini kumuh dgn yg cecair. Terus putih gigi! Sekali guna jer. Gigi dia mmg ada kuning skit, masalah plax. Kena scalling every 3 months. "
Puan Aida
Ampang, Kuala Lumpur
"Memang terbaik. Saya pakai 4 kali, kesan tar rokok di gigi tertanggal sikit demi sedikit. Mouthwash pula lembapkan mulut sepanjang hari.isteri saya x complain pasal bau rokok lagi. "
Encik Wan Syahril
Pasir Puteh, Kelantan
"Sangat berkesan ...selepas guna 2 3 kali, mulut saya tak lg ada bau"
Encik Hafiz Kadir
Bandar Kinrara, Puchong
"Mouthwash dia sangat best. Rasa pudina . Yang best lagi nafas saya xde bau sepanjang hari dan rasa lembap jer. Teeth whitener pulak, pakai 2-3 kali pon dah nampak kesan. "
Puan Roslinaliza
Ipoh, Perak
"Walaupun baru guna 2 kali,saya perasan karang gigi saya telah hilang dan mulut tak berbau lagi. Saya suka rasa pudinanya"
Cikgu Suriati
Sungai Buloh, Selangor

MARKETPLACE PARTNER

PAYMENT PARTNER

 INGREDIENTS

This Post Has 3 Comments

  1. macam mana sya boleh order benda ini encik?

    1. Hi, sorry lambat respon. Cik boleh beli kat e-commerce stor kami, klik jer link kat bawah ;
      https://cacon.avana.asia

Comments are closed.

Close Menu
front-page

Flash Sale! OFF 50% + FREE Shipping. Today ONLY Dismiss

×
×

Cart