FLASH SALE DISCOUNT 50% + FREE DELIVERY - USE CODE FEB50

Cacon® adalah produk yang mampu memutihkan gigi serta menghilangkan masalah mulut berbau yang sering di alami oleh kebanyakan orang.

Diperbuat dari 100% bahan-bahan semulajadi yang dapat dengan selamat memutihkan dan mengilatkan gigi anda, menguatkan enamel, menyahtoksin mulut anda, merangsang gusi yang sihat serta mencegah mulut berbau tanpa sebarang bahan kimia tambahan.

Tingkatkan keyakinan diri anda untuk lebih dekat dengan orang sekeliling tanpa risaukan lagi masalah mulut berbau dan gigi kuning anda!

Cacon® is your comprehensive supplement to oral health. Made from 100% natural ingredients to safely whiten and polish your teeth, strengthen the enamel, detoxify your mouth,promotes healthy gum and prevent bad breath without any chemical additives.

Increases your confidence to get closer with the people around you and no more worries about your bad breath and yellow teeth!

HILANGKAN NAFAS BERBAU 

Cacon® Organic Oil Pulling di reka khusus untuk anda yang ingin

1) Menghilangkan Nafas Berbau

2) Mendapat Gusi Yang Sihat

Untuk keterangan lanjut, anda boleh klik disini.

Dan sekiranya anda berminat untuk membelinya , klik sahaja di butang bawah

GIGI PUTIH BERSERI 

Jika anda mementingkan penampilan yang menarik dengan gigi putih berseri, disarankan menggunakan Cacon® Teeth Whitener – Adsorptive Carbon yang mampu membersihkan gigi anda secara semulajadi.

Ia juga mampu menanggalkan karang gigi anda sekiranya menggunakan secara berterusan selama 7 hari berturut-turut.

Pastinya anda akan  berasa lebih yakin untuk berkomunikasi dengan orang sekeliling!

 

APA ITU CACON?

TESTIMONI VIDEO PENGGUNA

TESTIMONI PENGGUNA

"Suami sy 1st time pakai yg serbuk semalam & pagi ini kumuh dgn yg cecair. Terus putih gigi! Sekali guna jer. Gigi dia mmg ada kuning skit, masalah plax. Kena scalling every 3 months. "
aida1-01
Puan Aida
Ampang, Kuala Lumpur
"Memang terbaik. Saya pakai 4 kali, kesan tar rokok di gigi tertanggal sikit demi sedikit. Mouthwash pula lembapkan mulut sepanjang hari.isteri saya x complain pasal bau rokok lagi. "
20992828_2036427176383302_245508298282514613_n
Encik Wan Syahril
Pasir Puteh, Kelantan
"Sangat berkesan ...selepas guna 2 3 kali, mulut saya tak lg ada bau"
GAmbar_Hafiz
Encik Hafiz Kadir
Bandar Kinrara, Puchong
"Mouthwash dia sangat best. Rasa pudina . Yang best lagi nafas saya xde bau sepanjang hari dan rasa lembap jer. Teeth whitener pulak, pakai 2-3 kali pon dah nampak kesan. "
Gambar-liza
Puan Roslinaliza
Ipoh, Perak
"Walaupun baru guna 2 kali,saya perasan karang gigi saya telah hilang dan mulut tak berbau lagi. Saya suka rasa pudinanya"
13233011_10206520043584555_734151892125265877_n-1
Cikgu Suriati
Sungai Buloh, Selangor

MARKETPLACE PARTNER

PAYMENT PARTNER

HUBUNGI KAMI

SHARE DI MEDIA SOSIAL

INGIN HUBUNGI KAMI?
  • Hi, kami sentiasa bersedia untuk menjawab segala pertanyaan tentang produk kami.Anda boleh hubungi kami seperti yang tertera di bawah
  • Address:Jalan BK3/1 Bandar Kinrara, Puchong, Selangor 47180
  • Phone:+603-80804758
  • Mobile:+601132632249
  • Fax::Not Available
  • Skype Call Us

This Post Has 3 Comments

  1. macam mana sya boleh order benda ini encik?

    1. Hi, sorry lambat respon. Cik boleh beli kat e-commerce stor kami, klik jer link kat bawah ;
      https://cacon.avana.asia

Comments are closed.

Close Menu
front-page

Flash Sale! OFF 50% + FREE Shipping. Today ONLY Dismiss

×
×

Cart